Outdoor range

ontworpen voor avonturiers

Een goede werklamp is onmisbaar op de bouwplaats of tijdens het klussen. Geen gesjouw met kabels, doorwerken tijdens een stroomstoring en extra licht in slecht verlichte ruimtes. In de work range vind je onverwoestbare LED lampen: industriële lampen, hoofdlampen en zaklampen. Compact, handzaam, loeisterke lichtsterktes en reikwijdtes waar je u tegen zegt. 

lantaarns-outdoor

Lantaarns

Opzoek naar een multifunctionele lamp voor op de camping of tijdens het vissen? Check dan de lantaarns van Favour. Elke lantaarn heeft een compact formaat, blijft drijven, is onder te dompelen onder water én heeft verschillende lichtstanden. De lantaarns zijn niet alleen handig voor in de caravan, camper of tent. Ook voor een wandeling zijn ze uitermate geschikt. De lichtstanden verschillen per lamp: hoog, medium, laag, SOS knipperlicht en kaarslicht. Onderop elke lamp is een karabijn haak bevestigd die je gemakkelijk uitklapt en vervolgens bevestigd aan je rugzak of ophangt in de tent. Inpakken en wegwezen dus!

hoofdlampen-outdoor

Hoofdlampen

Ga je ’s avonds graag een rondje hardlopen? Ben je regelmatig vroeg in de ochtend al buiten aan het sporten? Zijn hikes in grotten je favoriete bezigheid? Kortom: ben je een sportieveling die wel wat extra verlichting kan gebruiken? Dan biedt een hoofdlamp voor jou uitkomst. Je hebt altijd je handen vrij, je ziet de omgeving haarscherp en je bent overal zichtbaar voor anderen. De zaklampen in onze range hebben handige features. Denk aan een schakelaar om van diffuse naar geconcentreerde lichtbundel over te stappen. Ontdek welke hoofdlamp bij jou past!

zaklampen-outdoor

Zaklampen

Zaklampen voor outdoor avonturiers moeten aan een aantal eisen voldoen: goede focus, voldoende reikwijdte, compact formaat en robuust gebouwd. Daarnaast is het belangrijk dat zaklampen voorzien in zowel overzicht als veiligheid. Want of je nu je hond uit gaat laten of een (berg) wandeling gaat maken, een zaklamp is onmisbaar! In ons assortiment vind je vier soorten lampen. Allemaal hebben ze een tailswitch waarmee je met één hand wisselt van lichtmodus. Er is voor ieder wat wils: van een compacte penlight met clip voor een gemakkelijke bevestiging tot een oplaadbare zaklamp die van 50 lumen oploopt naar 1000 lumen. 


Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

1

De vier beste zaklampen voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

1

Hoofdlamp nodig? Ontdek de 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Ontdek drie headlights voor het robuuste werk.

1

6 robuuste LED lampen voor op de bouw

Je kent ze vast wel, enorme bouwlampen met een gigantische lichtopbrengst. Werkt ideaal op de bouwplaats. Maar dat gesjouw en die kabels… Of wat dacht je van een stroomstoring of even geen licht op de plek waar je moet werken? Het is tijd voor de nieuwe generatie LED bouwlampen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, tips en tricks?