Ruilen & Retourneren

RUILEN

TOT WANNEER KAN IK EEN BESTELLING RUILEN?

Heb je een verkeerd product besteld? Of wil je toch afzien van je aankoop? Dat kan gebeuren. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen terugsturen. We storten dan zo snel mogelijk je geld terug. Ondertussen is het mogelijk een nieuwe bestelling te plaatsen via de webshop. 

RETOURNEREN

WELKE REGELS GELDEN VOOR HET RETOURNEREN VAN VERSCHILLENDE ARTIKELEN?

Geretourneerde artikelen accepteren we wanneer ze, voor zover mogelijk, zijn verpakt in de originele verpakking. Let op, je kunt een product niet retourneren als ze specifiek voor jou besteld zijn en dus afwijken van het standaard assortiment.

Stuur je het product beschadigd terug? Houd er dan rekening mee dat je aansprakelijk gestelt kunt worden voor de kosten die zijn ontstaan door waardevermindering van het product. 

Ten slotte, kies je voor een verzendwijze die afwijkt van de standaard verzending? Dan worden de bijkomende kosten niet door ons vergoed.

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN HET RETOURNEREN?

Het retourneren van je product(en) kost geen geld. Je kunt contact met ons opnemen via de klantenservice. Je ontvangt dan per mail een retourticket dat je op je pakket plakt en naar ons terugstuurt.