Work range

lampen voor op de bouw

Een goede werklamp is onmisbaar op de bouwplaats of tijdens het klussen. Geen gesjouw met kabels, doorwerken tijdens een stroomstoring en extra licht in slecht verlichte ruimtes. In de work range vind je onverwoestbare LED lampen: industriële lampen, hoofdlampen en zaklampen. Compact, handzaam, loeisterke lichtsterktes en reikwijdtes waar je u tegen zegt. 

industriele-lampen-work

Industriële lampen

Onder industriële verlichting verstaan we bouwlampen, werklampen en schijnwerpers. Bouwlampen zijn uitgerust met een bevestigingsmechanisme voor op een driepoot en hebben een sterke magneet. De lampen kunnen tegen een stootje dankzij de roestvrijstalen lensbeschermers en rubberen schokbumpers. Werklampen zijn net wat anders dan reguliere zaklampen. Deze lampen liggen gemakkelijk in de hand en hebben een draaibare kop waarmee je nauwkeurig schijnt. Werkzaam in grote hallen, lange gangen of andere ruimtes die veel licht vereisen? Dan heb je een knaller nodig waarmee je ver schijnt. Schijnwerpers kunnen dat. 

hoofdlampen-work

Hoofdlampen

Donkere gedeelten op de bouwplaats, extra verlichting nodig tijdens het klussen, doorwerken als het buiten gaat schemeren? Hoofdlamp op en je werkt zonder problemen door. Het grootste voordeel: je hebt beide handen vrij. De hoofdlampen in de work range zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een verstelbare lichtkop en een focusbare lens. En wat dacht je van een rode LED voor nachtzicht, een achterlicht voor extra veiligheid of de mogelijkheid om je hoofdlamp USB op te laden. Voor iedere klusser is er een hoofdlamp beschikbaar, van 1000 lumen knaller tot lichte hoofdlampen die je bijna niet voelt zitten op je hoofd. 

Zaklampen-work

Zaklampen

Een zaklamp is onmisbaar voor iedere klusser. In elke gereedschapskist vind je er dan ook wel eentje. Echter is niet elke zaklamp bestand tegen de ruige omstandigheden van de werkplaats. In ons assortiment vind je vier zaklampen die dat wel zijn! Elke lamp is bestand tegen een val van een steiger en is gewapend tegen slechte weersomstandigheden en modder. Ben je bezig met werk dat precieze vereist? Dan is een handzame zaklamp met gefocuste lichtbundel prettig. Wil je grote oppervlaktes belichten? Dan is een 1000 lumen zaklamp heel handig. Ontdek welke zaklamp bij jou past. 


Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

1

De vier beste zaklampen voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

1

Hoofdlamp nodig? Ontdek de 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Ontdek drie headlights voor het robuuste werk.

1

6 robuuste LED lampen voor op de bouw

Je kent ze vast wel, enorme bouwlampen met een gigantische lichtopbrengst. Werkt ideaal op de bouwplaats. Maar dat gesjouw en die kabels… Of wat dacht je van een stroomstoring of even geen licht op de plek waar je moet werken? Het is tijd voor de nieuwe generatie LED bouwlampen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, tips en tricks?