3 meesterlijke zaklampen

high power en extreme verstralers

Maak van elk stukje nacht tijdelijk dag met één van de drie meesterlijke zaklampen van Favour. Een gedaante op duizend meter afstand in het donker zichtbaar maken of een compleet bos in het holst van de nacht verlichten. Voor elke missie is een passende lamp te vinden. Elke sterke zaklamp heeft een IP rating van 67, overleeft een val van 1 meter en is onder te dompelen onder water (tot 1 meter diep). 

1 1

T2417: de sterkste led zaklamp

De T2417 led zaklamp doet denken aan een militaire zaklamp. Deze krachtpatser heeft een lichtoutput van 12.000 lumen. Ja, je leest het goed: 12.000 lumen! Daar verlicht je een compleet bos mee en ontdek je elk verborgen stukje op een donker bedrijventerrein. Ook de bouw van deze sterke zaklamp liegt er niet om. Grootte: 94 mm x 269 mm en gewicht: 1318 gram (inclusief li-ion batterij). De zaklamp laat zich gemakkelijk vervoeren dankzij de bijgeleverde draagriem. Dit is de perfecte aanvulling op je outdoor uitrusting. 

  • Oplaadbaar via DC12V adapter
  • Reikwijdte 545 meter
  • Inclusief draagriem
1 1

T2617: de ultieme verstraler

De T2617 is ideaal als je gedaantes op verre afstanden zichtbaar wilt maken. Dankzij de candela output van 267200cd schijnt deze sterke zaklamp schijnt tot 1 kilometer ver. Onder de lichtkop zit een draaibare ring waarmee je schakelt tussen de vijf verschillende lichtmodi. Van 1100 lumen in turbo modus naar bijvoorbeeld een 8Hz knipperlicht. De lamp functioneert prima als een politiezaklamp. Hij is ruim 26 cm lang. Iedere ongewenste gast weet dat je daar geen klap van wilt ontvangen… 

  • 1100 lumen
  • Opladen via DC12V adapter
  • Mogelijkheid om drie 1.5V C alkaline batterijen te gebruiken  
1 1

T2517: de allrounder

De T2517 combineert the best of both worlds: een hoge lichtopbrengst (3000 lumen) met en verre reikwijdte (380 meter). Als portier of indoor beveiliger is het prettig om te werken met een zaklamp die niet al te zwaar is. Deze sterke zaklamp weegt slechts 460 gram (inclusief batterij). De draagriem zorgt ervoor dat hij zich gemakkelijk laat vervoeren. Kortom: compact, lichtgewicht en ideaal voor outdoor missies.

  • Oplaadbaar via DC12V adapter
  • Inclusief batterij status indicator 
  • 5 verschillende lichtmodi

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, tips en tricks?

Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

1

De 4 beste zaklampen voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

high power led hoofdlamp high power led hoofdlamp

2 industriële high power hoofdlampen

Hoofdlampen zijn niet meer weg te denken op de bouw. Je hebt altijd je handen vrij tijdens de uitvoering van projecten. Maar ben je vaak werkzaam in grote bedrijfshallen of werkplaatsen? Dan heb je wel iets meer nodig dan een eenvoudige hoofdlamp. Dan wil je een lichtopbrengst van minimaal 500 lumen en een verre reikwijdte.

1

6 robuuste LED lampen voor op de bouw

Je kent ze vast wel, enorme bouwlampen met een gigantische lichtopbrengst. Werkt ideaal op de bouwplaats. Maar dat gesjouw en die kabels… Of wat dacht je van een stroomstoring of even geen licht op de plek waar je moet werken? Het is tijd voor de nieuwe generatie LED bouwlampen.