High power hoofdlampen

voor ruige werkomstandigheden

Hoofdlampen zijn niet meer weg te denken op de bouw. Je hebt altijd je handen vrij tijdens de uitvoering van projecten. Maar ben je vaak werkzaam in grote bedrijfshallen of werkplaatsen? Dan heb je wel iets meer nodig dan een eenvoudige hoofdlamp. Dan wil je een lichtopbrengst van minimaal 500 lumen, een verre reikwijdte en als het even kan een drop impact zodat de hoofdlamp tegen een stootje kan. In ons assortiment vind je een tweetal high power hoofdlampen die precies aan bovenstaande eisen voldoen. Ben je benieuwd? Hieronder lees je meer.

Hoofdlamp-high-power Hoofdlamp-high-power

H1217

De PROTECH H1217 van FAVOUR is een oplaadbare LED hoofdlamp met een gigantische lichtopbrengst van 500 lumen. In de boostmodus haal je zelfs 630 lumen! Met één hand wissel je gemakkelijk tussen de vijf verschillende lichtmodi. De batterij van deze high power hooflamp gaat 16 uur mee, perfect dus voor een werkdag. Dankzij de aluminium behuizing en de 2 meter drop impact is de hoofdlamp bestand tegen de meest ruige werkplaatsen. Het is zelfs geen probleem om hem in het water of modder te laten vallen, de hoofdlamp is tot 1 meter onderdompelbaar onder water. 

  • Oplaadbaar via USB
  • 1 meter onderdompelbaar
  • Verstelbare lampenkop
High-power-hoofdlamp High-power-hoofdlamp

H0717

De H0717 van FAVOUR is een high power hoofdlamp met acht lichtmodi: van 1000 lumen tot SOS knipperlicht. De bundelreikwijdte bedraagt 230 meter. De reflector in de lichtkop is voorzien van een grove structuur waardoor de brede lichtbundel wordt gerealiseerd. Daarnaast is de kop verstelbaar, je bepaalt dus zelf waar je licht schijnt. En dat betekent: altijd overzicht in grote hallen of andere werkruimtes. De batterij van de hoofdlamp gaat 45 uur mee en daarna is hij op te laden via micro USB. Ook handig, bij deze hoofdlamp zitten speciale clips geleverd om de hoofdlamp op je werkhelm te bevestigen. 

  • 1000 lumen
  • USB oplaadbaar
  • Bevestigen op werkhelm

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, tips en tricks?

Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

LED lampen voor op de bouw LED lampen voor op de bouw

6 robuuste LED lampen voor op de bouw

Je kent ze vast wel, enorme bouwlampen met een gigantische lichtopbrengst. Werkt ideaal op de bouwplaats. Maar dat gesjouw en die kabels… Of wat dacht je van een stroomstoring of even geen licht op de plek waar je moet werken? Het is tijd voor de nieuwe generatie LED bouwlampen.

headlights voor op de bouw headlights voor op de bouw

Ontdek de 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Benieuwd naar drie headlights voor het ruige werk? 

hoofdlamp hardlopen hoofdlamp hardlopen

4 top hoofdlampen voor sporters

Gek van outdoor activiteiten zoals survivallen, hiken, bergbeklimmen of vissen? Dan is een hoofdlamp de perfecte aanvulling op jouw uitrusting. Je hebt altijd je handen vrij en bent altijd voorzien van de juiste hoeveelheid licht. In onze outdoor range vind je compacte, ultralichte hoofdlampen. Ontdek welke bij jou past.