Hoofdlampen voor sporteres

4 toppers

Gek van outdoor activiteiten zoals survivallen, hiken, bergbeklimmen of vissen? Dan is een hoofdlamp de perfecte aanvulling op jouw uitrusting. Je hebt altijd je handen vrij en bent altijd voorzien van de juiste hoeveelheid licht. In onze outdoor range vind je compacte, ultralichte hoofdlampen. Ontdek welke bij jou past. 

1

Sensorlite H0817

Deze hoofdlamp heeft acht verschillende lichtmodi, variërend van koel wit licht tot 3HZ knipperend. De batterij gaat 3,5 uur mee in de hoogste lichtstand (300 lumen). Zie je een rood lampje op de batterijstatus indicator? Dan is het tijd om op te laden via micro USB. Binnen no time ben je weer good to go. Behalve de verschillende lichtmodi heeft de hoofdlamp ook een bewegingssensor en een lichtsensor. Zwaai voor de bewegingssensor door en het licht gaat aan of juist uit. Dankzij de lichtsensor word je van extra licht voorzien in donkere situaties of dimt de lamp automatisch als er veel licht van buitenaf is. 

 • IPX4 waterbestendig
 • 130 gram (met batterij)
 • 3.7V 1200mAh Li-polymer oplaadbare batterij 
hoofdlampen-hardlopen hoofdlampen-hardlopen

Sensorlite H1532

Ook deze hoofdlamp heeft acht verschillende lichtmodi. De hoogste lichtstand is 250 lumen, in die stand gaat de batterij 3 uur mee. De batterijstatus indicator geeft aan wanneer het nodig is de batterijen te wisselen. De bewegingssensor reageert op de beweging van je hand. Zwaai je voor de sensor door, gaat de lamp aan of uit. Handig als je handschoenen draagt of als je handen vies zijn. De lichtsensor zorgt ervoor dat de lichtsterkte zich aanpast aan de situatie waarin je je bevindt. Wordt het wat donkerder buiten, gaat de lamp automatisch feller licht schijnen. 

 • IPX4 waterbestendig
 • 135 gram (met batterijen) 
 • 1.5V AAA alkaline batterijen
hoofdlamp-hardlopen hoofdlamp-hardlopen

Airband H1311

De H1311 hoofdlamp is speciaal ontwikkeld voor outdoor activiteiten. Dankzij de hoogste lichtbundel van 55 lumen ben je voorzien van voldoende licht tijdens een hike in de ochtend of trekkingtocht in de avond. Met de verstelbare lichtkop bepaal jij waar het licht schijnt. De hoofdlamp is uitgerust met een lichtknop bovenop de lichtkop. Houd deze even ingedrukt en de lamp gaat aan. Vervolgens switch je tussen verschillende lichtmodi: van fel wit tot knipperend licht. In de hoogste lichtstand gaat de batterij 7,5 uur mee en schijn je tot 45 meter ver. 

 • IPX4 waterbestendig
 • 104 gram (met batterij)
 • 1.5V AA alkaline batterij
hoofdlamp-hardlopen hoofdlamp-hardlopen

Airband H1017

De naam zegt het al, deze hoofdlamp is zo licht als een veertje. Hij heeft een voor- en achterlicht waardoor iedereen je ziet lopen. Wel zo veilig. In de hoogste lichtstand, 120 lumen, gaat de batterij 5 uur mee. Daarna laad je hem op via micro USB.  Je schakelt de lamp in door de knop bovenop even ingedrukt te houden. Dat inhouden van die knop noemen we ook wel een ‘’switch protection’’. Het zorgt ervoor dat wanneer je de hoofdlamp meeneemt in je tas en er bijvoorbeeld spullen tegenaan komen de lamp niet zomaar aan gaat. 

 • IPX7 waterbestendig 
 • 77 gram (met batterij)
 • 3.7V 600mAh 14430 Li-ion oplaadbare batterij

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, tips en tricks?

Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

High power hoofdlampen High power hoofdlampen

2 high power hoofdlampen voor het grote werk

Ben je vaak werkzaam in grote bedrijfshallen of werkplaatsen? Dan heb je wel iets meer nodig dan een eenvoudige hoofdlamp. Dan wil je een lichtopbrengst van minimaal 500 lumen, een verre reikwijdte en als het even kan een drop impact zodat de hoofdlamp tegen een stootje kan.

Kluszaklampen Kluszaklampen

4 handige zaklampen voor klussers

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

headlights voor op de bouw headlights voor op de bouw

De 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Benieuwd naar drie headlights voor het robuuste werk?