De 4 beste zaklampen

Voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Bestand tegen een stootje en gewapend tegen slechte weersomstandigheden en modder. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser op een rij gezet. Van een kleine schijnwerper tot 1000 lumen LED zaklamp.

De kleine krachtpatser: T2222

De T2222 is een kleine zaklamp met clip waarmee je hem aan je werkbroek, borstzak of riem vastmaakt. Hij heeft twee lichtstanden: 250 en 30 lumen. Handig tijdens klussen die precieze vereisen of om even bij te schijnen in een donkere hoek. En ja, zoals de naam al doet vermoeden is deze schijnwerper klein en handzaam, maar onderschat zijn features niet. Hij heeft een:

 • Bundelreikwijdte van 90 meter
 • Dropimpact van 2 meter
 • IP66 rating

 

1000 lumen en USB oplaadbaar: T2117

Veel licht en haarscherp. Perfect om grote oppervlaktes te belichten of om te schijnen in donkere gangen. De FOCO T2117 is een via USB oplaadbare LED zaklamp met verschillende lichtstanden variërend van 50 tot 1000 lumen. Er zit een LED indicator op die je op de hoogte houdt van de batterijstatus. Na 500 keer laden is de capaciteit nog steeds 80%. Met deze zaklamp zit je dus altijd goed. Andere unieke specificaties zijn:

 • Reikwijdte van 205 meter
 • IP66 rating
 • 2 meter drop impact

 

Niet kapot te krijgen: T2042

Modder, een val van een steiger, regen… Allemaal peanuts voor de FOCO T2042. Onmisbaar op de bouw. Deze LED zaklamp heeft een lichtopbrengst van 450 lumen, is focusbaar en de batterij gaat 90 uur mee. Andere belangrijke specificaties zijn:

 • Reikwijdte van 285 meter
 • IP66 rating
 • Drop impact van 2 meter

 

Optimale focus: T1921

Een zaklamp op de bouw moet handzaam en licht zijn. Ook een optimale focus werkt wel zo efficiënt. De FOCO T1921 heeft een verstelbare lens en vijf lichtstanden die met één hand te bedienen zijn middels de tail switch. De lichtopbrengst varieert van 370 tot 30 lumen. Daarnaast zitten er nog een aantal handige features op:

 • Reikwijdte van 175 meter
 • IP66 rating
 • Drop impact van 2 meter

 

Wil je op de hoogte blijven
van nieuws, tips en tricks?

Schrijf je in

Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

De 4 beste zaklampen voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

4 top hoofdlampen voor sporters

Gek van outdoor activiteiten zoals survivallen, hiken, bergbeklimmen of vissen? Dan is een hoofdlamp de perfecte aanvulling op jouw uitrusting. Je hebt altijd je handen vrij en bent altijd voorzien van de juiste hoeveelheid licht. In onze outdoor range vind je compacte, ultralichte hoofdlampen. Ontdek welke bij jou past.

De 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Benieuwd naar drie headlights voor het ruige werk?

Search engine powered by ElasticSuite