Robuuste hoofdlamp nodig?

Ontdek de 3 beste headlights

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Hoofdlampen zijn een ideaal alternatief voor zaklampen. Ze blijven prima zitten op je hoofd of helm dankzij de elastische banden én je beschikt over voldoende licht daar waar je het nodig hebt. Benieuwd naar headlights voor het robuuste werk? Lees dan verder.

H1217: gigantische lichtopbrengst en USB oplaadbaar

  • Oplaadbaar via USB
  • 630 lumen
  • 16 uur batterijduur

De PROTECH H1217 is een hoofdlamp met lichtmodi variërend van 130 tot 500 lumen. Loop je over de werkplaats en heb je meer licht nodig? Houd de lichtknop ingedrukt en schakel over op boostmodus: 630 lumen. De lamp is bestand tegen ruige werkomstandigheden zoals water en modder. Hij heeft een 2 meter drop impact en is 1 meter dompelbaar onder water. Ook handig is dat de lamp oplaadbaar is via micro USB. Er zijn tot 500 laadcycli mogelijk. Via de LED indicator houd je in de gaten wat de laadstatus is.

H0431: compact met optimale focus

  • 300 lumen
  • 150 uur batterijduur
  • 190 m reikwijdte

De FOCO H0431 is een ferme hoofdlamp, perfect als alternatief voor een gewone zaklamp. Je hebt altijd je handen vrij om te werken en je schijnt makkelijk met een door jou gewenste lichtopbrengst en bundelbreedte op de juiste plek. Daarnaast zit er een achterlicht op deze hoofdlamp. Zo ziet iedereen je lopen. Oh en dankzij de IPX4 rating is deze hoofdlamp waterbestendig, ideaal tijdens werk in de regen.

H0917: functioneel met een ferme lichtopbengst

  • Oplaadbaar via USB
  • 500 lumen
  • 55 uur batterijduur

De PROTECH H0917 is een compacte hoofdlamp met een grote lichtopbrengst. Schakel je over op boostmodus haalt hij 500 lumen. De hoofdlamp is prima te bedienen met één hand. Je stelt de gewenste bundelbreedte in van diffuse naar specifieke focus. Met de verstelbare kop bepaal je nauwkeurig waar je schijnt. Batterij leeg? Opladen met micro USB! Verder heeft deze hoofdlamp twee lampen: aan de voorkant en de achterkant. Dat ook deze hoofdlamp perfect in dit rijtje past bewijst zijn robuuste karakter.  Hij heeft een aluminium behuizing, 2 meter drop impact en een IP6X rating.

Wil je op de hoogte blijven
van nieuws, tips en tricks?

Schrijf je in

Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

De 4 beste zaklampen voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

4 top hoofdlampen voor sporters

Gek van outdoor activiteiten zoals survivallen, hiken, bergbeklimmen of vissen? Dan is een hoofdlamp de perfecte aanvulling op jouw uitrusting. Je hebt altijd je handen vrij en bent altijd voorzien van de juiste hoeveelheid licht. In onze outdoor range vind je compacte, ultralichte hoofdlampen. Ontdek welke bij jou past.

De 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Benieuwd naar drie headlights voor het ruige werk?

Search engine powered by ElasticSuite