Favour Protech

7 draadloze bouwlampen

De Favour Protech range bestaat uit vier onverwoestbare bouwlampen en drie led hoofdlampen. Je vindt werklampen met een enorme lichtopbrengst om complete werkhallen of gangen van 500 meter te verlichten, maar ook hoofdlampen die je voorzien van 1000 lumen aan licht en het comfort om de hele dag je handen vrij te houden voor je werk. De Favour Protech range heeft voor ieder wat wils, welke werklamp kies jij?

Favour Protech werklampen

Favour Protech L0927

We trappen af met de Favour Protech L0927: de klapper van de range. Deze ferme led werklamp heeft een gigantische lichtopbrengst van 1350 lumen, is USB oplaadbaar, te bevestigen aan elk stalen voorwerp én gaat een complete werkdag mee. Robuust en compact. Een ander mooi voordeel van de Favour Protech L0927 is dat hij je hem gemakkelijk op een driepoot schroeft dankzij de ingebouwde schroefdop. 

 • USB oplaadbaar
 • 1350 lumen
 • Robuust en compact

De bouwlamp is uitgerust met roestvrijstalen lensbeschermers, een rubberen schokbumper, twee meter drop impact, hij is stof- en waterdicht (IP67 rating) en je dompelt hem probleemloos tot één meter onder water. De Favour Protech L0927 is onmisbaar op de bouwplaats en past in elke gereedschapskist.

Favour Protech L0817

Iets minder geweld nodig, maar wel geïnteresseerd in een draadloze bouwlamp? De Favour Protech L0817 is net zo robuust als de Favour Protech L0927, maar is nog compacter. De lichtopbrengst bedraagt 515 lumen, hij is USB oplaadbaar en dankzij de sterke magneten en ingebouwde schroefdop te bevestigen aan elk stalen voorwerp en driepoot. 

 • USB oplaadbaar
 • 515 lumen
 • Sterke magneet en ingebouwde schroefdop

Op de achterkant van de Favour Protech L0817 vind je een led indicator die je op de hoogte houdt van de batterijduur, die kan oplopen tot 4 uur. Ook is de bouwlamp uitgerust met roestvrijstalen lensbeschermers en een rubberen schokbumper. Laat je de lamp vallen in de modder? Geen probleem. De lamp heeft een twee meter dropimpact en heeft IP67 rating.

Favour Protech S0343

De Favour Protech S0343 is de Hercules onder de industriële lampen: een lichtopbrengst van 820 lumen een reikwijdte van 590 meter. Mocht de lamp onverhoopt in het water terecht komen, geen nood, hij blijft drijven. Daarnaast kan hij tegen een stootje en dompel je hem dankzij de IP67 rating zelfs tot 1 meter onder water. Het handvat is gevormd naar je hand en er zit een draagband bij waarmee je de Favour Protech S0343 over je schouder overal naar toe draagt.

 • 820 lumen
 • 590 meter reikwijdte
 • IP67 rating


De werklamp is handig te bedienen met één hand. Hij heeft drie lichtstanden en een lockstand waardoor hij nooit per ongelijk aan (of juist uit) gaat. Ook erg handig is het uitklapbare standaard. Hiermee positioneer je de Favour Protech S0343 op elke ondergrond in de juiste richting, zelfs in de modder of op de ruwe grond van een bouwplaats.

Favour Protech S0233

De Favour Protech S0233 is een industriële krachtpatser met een lichtopbrengst van 250 lumen, een reikwijdte van 300 meter en een batterijduur van 100 uur. De lamp is te bedienen met één hand. Drie lichtstanden: hoog, laag en 2Hz knipperlicht. Even je handen vrij maken voor werk? Activeer de lockstand zodat het licht aan blijft en klap het standaard uit. Positioneer de lamp op welke ondergrond dan ook en zet hem in de juiste richting. 

 • 250 lumen
 • 300 meter reikwijdte
 • IP67 rating

 

Laat je de lamp per ongelijk in de modder vallen, no problem! Hij blijft functioneren. De Favour Protech S0233 heeft een IP rating van 67 en is tot 1 meter onder water te dompelen. Ten slotte is het handvat van de lamp gevormd naar je hand en wordt er een draagriem bijgeleverd om de werklamp gemakkelijk te vervoeren. 

Favour Protech hoofdlampen

Favour Protech H0717

Werkzaam in bedrijfshallen of grote werkplaatsen? Dan is de Favour Protech H0717 iets voor jou. Deze led hoofdlamp voorziet je van 1000 lumen aan licht en een bundelreikwijdte van 230 meter. Je leest het goed: 1000 lumen! Deze extreme combinatie wordt gerealiseerd door de reflector in de lichtkop. Daarnaast is de kop verstelbaar, zodat jij zelf bepaalt waar je licht schijnt.

 • 1000 lumen
 • USB oplaadbaar
 • Te bevestigen op werkhelm

Ook het achterlicht is erg praktisch. Zo ziet iedereen op de werkplaats waar je loopt. Daaraast is de Favour Protech H0717 is waterbestendig en heeft hij een drop impact van 1 meter. Tip: bevestig de hoofdlamp stevig op je werkhelm met de meegeleverde clips.

Favour Protech H1217

De Favour Protech H1217 is voorzien van een volledige aluminium behuizing. Dat maakt hem geliefd bij werklieden. Extreem sterk, niet kapot te krijgen! Daarnaast voorziet hij je van 500 lumen aan lichtopbrengst. Met één hand wissel je tussen lichtmodi variërend van 130 tot 500 lumen. Loop je over de werkplaats en heb je meer licht nodig? Houd de lichtknop ingedrukt en schakel over op boostmodus: 630 lumen. De reikwijdte van de lamp is 180 meter. Dankzij de verstelbare lichtkop bepaal je nauwkeurig waar je schijnt. 

 • 630 lumen
 • USB oplaadbaar
 • Verstelbare lichtkop

De batterij gaat 16 uur mee. Vervolgens laad je de lamp op via micro USB.Ook de Favour Protech H1217 is robuust en bestand tegen grove werk- en weersomstandigheden. Hij heeft een IP67 rating en is tot 1 meter onder water te dompelen. 

Favour Protech H0917

Last but not least, de Favour Protech H0917. Eén van de meest populaire hoofdlampen uit de Favour Protech range. Hij is compact, de batterijen gaan lang mee en voorziet in een lichtopbrengst van 500 lumen. Even wat specifieker… Deze focusbare hoofdlamp is eenvoudig te bedienen met één hand. Stel de bundelbreedte in zoals gewenst: diffuse of specifiek. Bepaal vervolgens nauwkeurig waar je schijnt met de verstelbare lichtkop. 

 • 500 lumen
 • USB oplaadbaar
 • Achterlicht (rood led)

Na maar liefst 55 uur is de batterij pas leeg. Tijd om USB op te laden! De led indicator geeft je een seintje wanneer de batterij weer vol is (laadtijd: 4 uur). De Favour Protech H0917 is uitgerust met een aluminium behuizing, een drop impact van 2 meter en een IP64 rating.

Wil je op de hoogte blijven
van nieuws, tips en tricks?

Schrijf je in

Leuk artikel? Misschien is dit dan ook iets voor jou...

De 4 beste zaklampen voor iedere klusser

Heb je vaak licht nodig in donkere hoeken en kiertjes? Of vind je het handig om even bij te schijnen als je bezig bent met priegelwerk? Dan is een compacte zaklamp geen overbodige luxe. Wij hebben de vier beste zaklampen voor iedere klusser voor je op een rij gezet! Benieuwd?

4 top hoofdlampen voor sporters

Gek van outdoor activiteiten zoals survivallen, hiken, bergbeklimmen of vissen? Dan is een hoofdlamp de perfecte aanvulling op jouw uitrusting. Je hebt altijd je handen vrij en bent altijd voorzien van de juiste hoeveelheid licht. In onze outdoor range vind je compacte, ultralichte hoofdlampen. Ontdek welke bij jou past.

De 3 beste headlights voor het ruige werk

Heb je extra licht nodig bij het klussen maar wil je wel je handen vrijhouden? Ben je werkzaam op de bouw en wil je gas blijven geven ook als het donker of schemerig is? Dan heb je een hoofdlamp nodig. Benieuwd naar drie headlights voor het ruige werk?